Consilierii locali ALDE, nemulțumiți de relația pe care o au cu Primăria Devei. ”Nu am primit răspunsuri la sesizările noastre nici după luni de zile”

Consilierii locali ai municipiului Deva de la ALDE au organizat o conferință de presă în care au vorbit despre nemulțumirile pe care le au în relația cu primăria municipiului. Nicu Sav și Virginia Lucaciu au arătat că la unele sesizări pe tema problemelor reclamate de cetățeni, depuse de ei la compartimentele de specialitate ale primăriei, nu au primit deloc răspunsuri de luni de zile. Sau li s-au dat răspunsuri cu promisiuni care nu au fost îndeplinite. Ceea ce i-a determinat să vorbească public despre aceste disfuncționalități ale aparatului administrativ al urbei. Mai mult de atât, cei doi aleși locali au afirmat că degeaba expun problemele pe care le află de la cetățeni în ședințele Consiliului Local al Devei, pentru că nimeni ”nu-i bagă în seamă”. 

Virginia Lucaciu a dat un exemplu de promisiune pe care a primit-o din partea specialiștilor primăriei și care nu a fost realizată.

”În urma a numeroase adrese trimise primăriei pe parcurusul a 10 ani, în 2016, s-a introdus rețea de apă și canalizare pe strada Roci. Cealaltă jumătatate de stradă a rămas în așteptare. Pe această problemă s-au făcut numeroase adrese. Personal am discutat cu cei din primărie. De fiecare dată am primit răspunsuri favorabile și în adresele care au fost trimise. Cu promisiunea că în trei-patru săptămâni se rezolvă, dar nici până la ora actuală nu s-a rezolvat”, a declarat Virginia Lucaciu. 

La rândul său, Nicu Sav a susținut că a depus adrese la primărie pentru a semnala că pe alte două străzi din Deva sunt necesare lucrări de raparații. Însă, nimic nu s-a mișcat în urma demersurilor lui. Asta pentru că, ”angajații din primărie nu-și prea fac treaba”. 

Președintele ALDE Deva, Emanuel Clej, prezent la conferință a ținut să precizeze că ai săi colegi doresc să comunice despre problemele din primărie, care, în opinia sa, nu sunt cunoscute de către primarul urbei. 

Contactat pentru a ne oferi un punct de vedere despre cele relatate mai sus, primarul Devei Florin Oancea a afirmat următoarele: ”Îmi pare rău dacă este așa. (...) Dacă au astfel de informații îi aștept să-mi spună punctual unde sunt disfuncționalități pentru a lua măsuri. Să nu se vorbească la modul general. Să-mi spună precis care sunt problemele ca să pot interveni.”

Comentarii

marginnean ioan paul

01.11.2018 06:19

Contactat pentru a ne oferi un punct de vedere despre cele relatate mai sus, primarul Devei Florin Oancea a afirmat următoarele: ”Îmi pare rău dacă este așa. (...) Dacă au astfel de informații îi aștept să-mi spună punctual unde sunt disfuncționalități pentru a lua măsuri. Să nu se vorbească la modul general. Să-mi spună precis care sunt problemele ca să pot interveni.” NE PARE RAU CĂ DOMNUL PRIMAR ESTE IN AFARA REALITĂȚII, CEL PUȚIN ÎN CEEA CE PRIVESC REȚELELE DE APĂ ȘI CANAL PE A DOUA JUMĂTATE A STRĂZII ROCI. OARE ADRESELE NOASTRE NU AJUNG LA DOMNIA SA ? VEZI SPRE EXEMPLU ADRESA  NOASTRĂ ÎNREGISTRATĂ LA PRIMĂRIA DEVA CU NR. 93661/795 DIN 30.10.2018 CU ÎNCĂ 3 ANEXE . ÎL INVITĂM PE dl.PRIMAR ÎMPREUNĂ CU CONSILIERII ALDE ȘI CU CINE MAI DORESTE PE STR ROCI Nr.52-54 SĂ VADĂ LA FAȚA LOCULUI REALITATEADIN DEVA

Adauga comentariu