Conflict familial, tranșat de polițiști. O femeie din Petroșani a obținut un ordin de protecție, după ce a fost agresată de propriul frate

O petroșăneancă de 33 de ani, a fost nevoită să apeleze la ajutorul polițiștilor, pentru a tranșa un conflict cu propriul frate. Femeia a fost agresată în locuința sa de către fratele ei. Pentru ca femeia să nu mai fie expusă riscului de a fi agresată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor. 

„În data de 11 august, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fratele său, de 32 de ani, în timp se ce afla în locuința din Petroșani. După aplanarea stării conflictuale și ca urmare a întocmirii formularului de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. Totodată, în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal de violență în familie”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Ordinul de ăprotecție provizoriu este valabil pe o perioadă de cinci zile. Pentru a rămâne în vigoare, victima poate cere o prelungire a ordinului în instanță. 

Sursa foto: Gazeta de Sud

Adauga comentariu