Comentarii incendiare, făcute de soția directorului Serviciului Administrare Cetate: Biroul SPAC, „transformat în birt” de când Răcășan este „mare derector”

Comentarii incredibile, scrise pe facebook, de soția directorului Serviciului Public Administrare Cetate (SPAC), Cristian Răcășan. Aceasta susține că biroul soțului său s-a transformat în „birt”, unde acesta servește „coniace” împreună cu administratorul public al Devei, Vasilică Potecă. Comentariile au fost scrise vineri seara, la o postare a lui Cristian Răcășan și șterse între timp de acesta. „Ziar de Hunedoara” a reușit, însă, să le salveze.

„Erai cam tulburel la emisiune... Să fi fost de la <coniacele> cu Vasilică, servite direct în biroul SPAC-ului, care s-a cam transformat în birt de când ești tu mare derector?”, a scris, pe facebook, Claudia Ada Răcășan-Paschia. 

Aceasta continuă:

„Poți să stergi din nou ce am scris”, semn că înainte, au mai existat comentarii referitor la acest subiect.

Contactat de „Ziar de Hunedoara”, Cristian Răcășan spune că nu comentează „chestiunile de cancan”.

Cristian Răcășan: „Să nu îmi spuneți că m-ați sunat pentru cancan, că nu o să vă răspund la chestiuni de cancan. Sunt la serviciu”

Reporter: Nu a cancan. Este vorba despre comentariile acelea, cu privire la ce se întâmplă în biroul SPAC.

Cristian Răcășan: Da, e de fapt o presupunere a soției mele, despre ce fac eu în orele de peste program. E un cancan, doamna jurnalist. Nu o să vă răspund la chestiunile astea.

Reporter: Eu mi-am făcut doar datoria să vă sun, pentru un punct de vedere.

Cristian Răcășan: Eu sunt mirat cum asta ar putea fi pentru cineva un subiect de presă. Dar, în sfârșit, și cancanul se vinde, așa e, aveți dreptate. Faceți-vă meseria, scrieți dumneavoastră ce doriți 

„Ziar de Hunedoara” a cerut un punct de vedere și administratorului public al Devei. Acesta susține că nu știe nimic despre ceea ce a descris soția lui Cristian Răcășan, despre care spune că are „un fel de agitație” care lui „îi scapă”. 

„Nu am ce să confirm. Am avut o problemă, am fost acolo, doamna poate să facă orice comentariu. Eu nu pot să știu ce relație are cu soțul ei. Doamna poate să spună orice, dacă doamna era de față era o treabă, dacă nu a fost de față... Nu știu cu cine, și dacă a băut sau nu a băut... A fost altceva și nu vreau să comentez. Doamna are un gen de agitație care îmi scapă, nu pot eu să știu ce e acasă la om. Nu am avut nicio treabă... E stilul familiei, ce să zic. Dacă o să cercetați, o să observați că e împământenit”, a declarat și administratorul public al Devei, Vasilică Potecă.

Comentariile au ajuns și la urechile primarului Devei, Florin Oancea, care spune că în scurt timp va lua o decizie cu privire la Cristian Răcășan, pe care o va face publică.

„Cunosc destul de bine problema de la Cetate, iar în scurt timp voi lua o decizie, pe care o voi anunța. Vreau să o analizez și să iau cea mai corectă decizie”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

Adauga comentariu