Coloana oficială a premierului, întâmpinată de un protest al actorilor din Petroșani. Ce mesaje au transmis protestatarii

Premierul României, Viorica Dăncilă, s-a aflat astăzi într-o vizită oficială în Valea Jiului. În drum spre Lupeni, coloana oficială a șefei Guvernului a fost întâmpinată de un protest al actorilor de la Teatrul Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroșani. 
Aceștia au purtat cu ei mesaje critice la adresa unor reprezentanți din conducerea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, în subordinea căruia se află teatrul petroșănean.

„«AVRAM ESTE DUȘMANUL CULTURII», «STOP ABUZURILOR ÎN TEATRU», «Dle BOBORA, DE CE TĂCEȚI?»”, sunt mesajele transmise de actori.

Protestul actorilor vine pe fondul demiterii fostului manager al teatrului, Cosmin Rădescu. Coloana oficială a premierului nu a oprit la Petroșani. 

„Am vrut să semnalăm aceste lucruri inclusiv primului-ministru și ministrului Muncii. În continuare consider că evaluarea mea a fost o cacealma și a fost controlată de Costel Avram și, evident voi face plângere, voi merge în instanță. Până atunci voi uza de toate căile de atac în ceea ce privește această reclamație pe care o am de făcut. A fost un protest al actorilor la care m-am alăturat și eu, întrucât Costel Avram, în mandatul actualului manager a început o serie de presiuni și de amestec în activitatea teatrului”, a declarat Cosmin Rădescu, fost manager al teatrului din Petroșani.

Rădescu a fost demis din funcție săptămâna trecută, în baza rezultatului pe care l-a obținut la evaluarea activității manageriale pe anul 2018, fiind singurul manager de instituție de cultură din subordinea CJ Hunedoara care nu a trecut de această evaluare. 


 

Comentarii

ioana

05.05.2019 18:09

Pentru ca Bobora este complice, este la fel ca ei, cei din guvern si cei cu care face echipa la Consiliul Judetean. Acopera gunoiul sub pres, la asta se preicepe cel mai bine, in rest, toate institutiile din subordinea Consiliului Judetean sunt la pamant, el plimbandu-se tot timpul prin strainatate sau fiind in concediu. Are o pensie babana , un salariu asijderea, ce mai conteaza ca haosul, abuzurile si nedreptatea sunt la ele acasa in acest judet!

Adauga comentariu