Colegiul Național Pedagogic din Deva intră în scenariul „ROȘU” pentru clasele gimnaziale și liceale. Un elev a fost diagnosticat cu Covid-19

Conducerea Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva a decis suspendarea cursurilor în clasă pentru elevii din ciclul gimnazial și liceal, în perioada 21 - 29 august. Asta, după ce, un elev de clasa a IX-a a fost diagnosticat cu Covid-19.

Reprezentanții colegiului susțin că elevul depistat cu infecție cu coronavirus a participat la o competiție sportivă în Polonia, de unde se presupune că a contractat boala. 

„În urma participării la Cupa Mondială WUKF 2020 Polonia, în perioada 10 - 13 septembrie 2020, unii dintre participanți au fost confirmați COVID pozitiv. Din Colegiul Național Pedagogic «Regina Maria» Deva a participat un grup de 3 elevi, iar din unul dintre ei a fost confirmat, de asemenea, pozitiv COVID. Elevii sportivi au frecventat cursurile în perioada 14 -17.09.2020. Din dorința de a nu răspândi virusul în rândul elevilor și personalului colegiului nostru, Consiliul de Administrație al C.N.P. Regina Maria Deva, întrunit în data de 19.09.2020 a hotărât intrarea în scenariul 3 - roșu, adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial și liceal, în perioada 21.09. - 02.10 2020. Orele de vor desfășura conform orarului. Prezența la cursurile on line este obligatorie!”, a transmis C.N.P. „Regina Maria” din Deva. 

Astfel, preșcolarii și elevii învățământului primar desfășoară cursurile față-în-față, elevii ciclurilor de învățământ gimnazial și liceal, vor derula activități on-line. Cursurile se vor desfășura conform orarului unității de învățământ.


 

Adauga comentariu