Cod galben de furtuni în județul Hunedoara. De la ora 15, instabilitatea atmosferică cuprinde întreaga țară. Se așteaptă vijelii și căderi de grindină

Meteorologii au emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare meteorologică, valabilă de azi, ora 15.00, până vineri, ora 10.00, vremea fiind instabilă în toată țara.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

De asemenea, ANM a emis si un cod galben de vreme rea în sud-vestul țării. Codul este valabil de azi, ora 18.00, până mâine, ora 10.00.

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraș-Severin, Timiș și local în județul Hunedoara se vor semnala averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Adauga comentariu