Clipe de groază pentru administratorul public al județului. Mașina cu care s-a deplasat în Parâng a fost lovită de trăsnet. Costel Avram: „A zburat antena, mașina s-a stricat, iar în drum, în urma trăsnetului, s-au făcut vreo șapte găuri”

Administratorul public al județului, Costel Avram, a trecut prin clipe de groază. Mașina cu care se afla în vizită de lucru la șantierul drumului județean 709F, din Masivul Parâng, a fost lovită de trăsnet. Din fericire, atât administratorul public cât și celelalte persoane care se aflau în autoturism nu au avut de suferit. Însă, mașina nu mai funcționează. 

„Ieri am fost pe teren să văd drumul din Parâng. Eram patru persoane cu mașina celor de la Strabag (n. r. firma care lucrează la drum), eu, dirigintele de șantier și doi angajați ai firmei. Când am ajuns aproape de vârful muntelui a început o ploaie și a dat un trăsnet care a ajuns în mașină. A zburat antena, mașina s-a stricat, iar în drum, în urma trăsnetului, s-au făcut vreo șapte găuri. În jurul mașinii s-a format un nor de praf, ca la decolarea unui elicopter. După care a fost o lumină puternică... Am scăpat. Nu ascund faptul că am conștientizat abia după jumătate de oră ceea ce am trăit. Ne-am dat jos din mașină, toți eram «mască». Nu știam niciunul ce s-a întâmplat. A fost protejată foarte bine mașina, că altfel... Am rămas toți înmărmuriți. Mașina s-a stricat, au scos bornele de la baterie, pentru că ieșea fum”, a relatat Costel Avram. 

În masivul Parâng se derulează una dintre cele mai importante lucrări de investiții ale Consiliului Județean Hunedoara: modernizarea drumului județean 709F Cabana Rusu-Masivul Parâng. Din datele oferite de reprezentanții administrației județene, sectorul care va fi modernizat are o lungime de 3,725 km, iar lățimea părții carosabile este de 4 metri. În cadrul proiectului se vor realiza rigole betonate, 23 de podețe, ziduri de sprijin din beton și ciment, ziduri de sprijin din gabioane și parapete de siguranță. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 finanțare obținută de CJ Hunedoara, iar valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei. 

 

Adauga comentariu