CJ Hunedoara, „pierdut” vicepreședinte! Sorin Vasilescu nu a mers la serviciu, după ce a cerut demisia lui Laurențiu Nistor și a Nataliei Intotero

Plătit din bani publici, vicepreședintele Consiliului Județean Sorin Vasilescu își permite să nu vină la serviciu, deși nu este în concediu și nu a anunțat pe nimeni de absența sa. „Ziar de Hunedoara” a încercat să îl contacteze pe vicepreședintele CJ Hunedoara. La început, Vasilescu nu a răspuns la apelurilor noastre, apoi telefonul său a fost închis. Într-un final, a transmis că nu se simte bine, acesta fiind motivul pentru care nu este astăzi la Consiliul Județean. 

Totul se întâmplă după ce, aseară, Vasilescu a cerut, printr-un mesaj pe care l-a postat pe facebook, demisia lui Laurențiu Nistor și a Nataliei Intotero de la conducerea PSD Hunedoara, în urma rezultatelor slabe (!), spune el, pe care partidul le-a obținut în județ la alegerile prezidențiale.

„PSD Hunedoara a eșuat în programul de guvernare la nivel de județ. Iar acest lucru s-a întâmplat tocmai pentru că dumneavoastră ați cultivat trădarea, incoerența administrativă și deprofesionalizarea instituțională. Iar cetățenii din Hunedoara ne-au taxat.
Rezultatul acestor alegeri reprezintă un tablou complet al activității Organizației Județene a PSD Hunedoara din punct de vedere politic. Iar din punct de vedere administrativ lucrurile nu sunt deloc optimiste, iar aceste rezultate vor fi resimțite în timp.
De aceea, e momentul să plecați până când nu distrugeți partidul definitiv”, este o parte a mesajului scris de Sorin Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

BREAKING NEWS. Vicepreședintele CJ Sorin Vasilescu le cere demisiile lui Laurențiu Nistor și Nataliei Intotero de la șefia PSD Hunedoara. Ce replică i-a dat fostul ministru al Românilor de Pretutindeni

Sorin Vasilescu este vicepreședinte al PSD Hunedoara și vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara. Deci, este parte a politicii dusă de PSD, dar și a modului de a face administrație județeană. Dacă au fost - trădarea, incoerența administrativă și deprofesionalizarea instituțională - nu au fost făcute fără știința sa. Dacă nu a fost de acord cu ele, Sorin Vasilescu trebuia să ia atitudine atât în interiorul partidului, cât și public.  

„Ziar de Hunedoara” l-a contactat azi pe președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, pentru a comenta mesajul colegului de partid.

„La momentul acesta îl judec, nu îl comentez. Mă gândesc la el, o să îl comentez zilele următoare. La nivel de județ, noi ne-am prezentat realizările, așa că nu știu eu unde e eșuarea, la ce capitole. O să mai citesc o dată...”, a spus Mircea Bobora.

Sorin Vasilescu nu a mers astăzi la Consililul Județean și nici nu a anunțat pe nimeni că nu o să vină la serviciu. Întrebat dacă vicepreședintele CJ Hunedoara este la muncă, președintele CJ Mircea Bobora spune:

„Nu l-am căutat, nu știu... Am avut ședință... Nu știu, o să-l caut”, a spus Bobora.

Câteva minute mai târziu, purtătorul de cuvânt al CJ Hunedoara, Melania Iscru, confirma lipsa lui Sorin Vasilescu, dar și faptul că acesta nu este în concediu și că nu a anunțat pe nimeni de absența sa.

Adauga comentariu