Cine sunt cei trei hunedoreni care au agresat forțele de ordine. Judecătoria Hunedoara a dispus arestarea lor pentru 30 de zile

Judecătoria Hunedoara a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a celor trei persoane acuzate de ultraj.

Indivizii au agresat verbal și fizic polițiști și un jandarm, aflați într-o misiune de restaurare a liniștii și ordinii publice, duminică, în Cartierul Micro 7, din municipiul Hunedoara. Forțele de ordine au intervenit la solicitarea unui hunedorean, deranjat de faptul că mai mulți vecini au încins grătarele între blocuri și ascultau muzică cu sonorul la nivel ridicat. 

Cele trei persoane arestate preventiv sunt Arpad Kalanyos, Mihail-Sorinel Kalanyos și Robert Valentin Kalanyos, fiind vorba de un tată și doi fii ai săi.
Cinci polițiști și un jandarm au fost agresați în timpul intervenției, printre aceștia numărându-se și o femeie polițist. 

Hotărârea Judecătoriei Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. 

Agenții care au intervenit la solicitarea de duminică, din Cartierul Micro 7, pe strada Eliberării, au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele. Mai grav de atât, unul dintre indivizi s-a înarmat cu un topor și i-a amenințat pe oamenii legii că-i omoară. Informațiile au fost transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, unde se află în lucru un dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

 

 

 

Adauga comentariu