Chef cu dedicații și manele, în plină stradă, la Hunedoara. Locuitorii din zonă, terorizați o noapte întreagă de zgomotul creat de petrecăreți. Cum au intervenit polițiștii

Petrecere cu manele și dedicații, în plină stradă, în municipiul Hunedoara. S-a întâmplat în noaptea de duminică, în Cartierul Micro 5, pe strada Rândunicii. Un grup de persoane au organizat un chef, în mijlocul străzii, fără să țină cont că, prin zgomotul pe care l-au creat, au deranjat locatarii dintr-un cartier întreg. 

Petrecăreții au scos o boxă în fața blocului, la care au ascultat muzică cu sonorul dat la maximum. Au mai instalat și câteva mese cu scaune, pe care le-au umplut cu sticle cu băuturi alcoolice și mâncare. Cuprinși de veselie, unii dintre ei au transmis în direct (live) cheful, pe Facebook şi au arătat că nu se tem de poliţiştii „pe care îi aşteptau” la petrecere. Într-un final, deranjați de vacarmul din cartier, oamenii au apelat la ajutorul polițiștilor.

„În cursul nopţii trecute, ca urmare a sesizării primite prin intermediul numărul de urgenţă 112, la faţa locului (cartierul Micro 5 din Hunedoara) s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, care au legitimat şapte persoane ce participau la o petrecere neautorizată. În urma intervenţiei poliţiştilor, petrecerea s-a încheiat, iar persoanele identificate urmează a fi sancţionate contravenţional, în baza Legii 61 / 1991 şi a legii 55 / 2020. Totodată, poliţiştii analizează imaginile difuzate în spaţiul public (prin intermediul unei reţele sociale), în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Adauga comentariu