Ceartă cu bătaie, într-un local de la parterul unui bloc din Deva. Locatarii imobilului sunt terorizați din cauza scandalurilor frecvente din bar (VIDEO)

Scandal cu bătaie, într-un local din cartierul Dacia, din Deva. Pe fonul unor discuții aprinse, doi clienți care au servit băuturi alcoolice în barul LORY Cafe, situat la parterul unui bloc, s-au luat la bătaie. Unul dintre ei s-a ales cu o lovitură la cap, dar a refuzat să fie dus la spital. Agresorul a dat bir cu fugiții, după ce au fost apelate forțele de ordine și liniște publică, prin 112. 

„În seara zilei de 1 august, un martor a sesizat prin 112, că la un bar din Deva, are loc un conflict între doi bărbați. Din primele cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între doi clienți ai localului s-a iscat o ceartă, urmată de lovituri. Victima, un tânăr de 24 de ani, a fost lovit în zona capului de un bărbat de 40 de ani. La sosirea echipajului de poliție, autorul agresiunii nu se afla la fața locului, fiind prins, ulterior, de oamenii legii. Tânărul agresat a refuzat îngrijirile medicale. În acest caz se fac cercetări pentru lovire și alte violențe”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătotrul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Locatarii blocului unde se află LORY Cafe sunt terorizați de la scandalurile zilnice din acel local. Aceștia spun că, aproape zilnic, se fac apeluri la poliție, dar situația rămâne neschimbată. 

„Suntem ca în Ferentari, în București. Avem parte zilnic de bătăi, certuri, muzica se ascultă cu volumul la maximum. Suntem nevoiți să conviețuim în tot acest vacarm. Această situație se perpetuează de mai mulți ani”, a spus o locatară, sub protecția anonimatului. 

 

Adauga comentariu