Ce mesaj i-a transmis Dacian Cioloș lui Traian Berbeceanu, după ce polițistul și-a anunțat plecarea de la Prefectura Capitalei

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, i-a transmis un mesaj lui Traian Berbeceanu, după ce acesta din urmă și-a anunțat plecarea de la Prefectura Capitalei. În anunțul său, fostul polițist a precizat că funcția de prefect a revenit Alianței USR-PLUS, în urma negocierilor care au avut loc între partidele aflate la guvernare. Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Bucureștiului cu susținerea PNL. 

Astfel, Cioloș i-a adresat un mesaj lui Berbeceanu, din care se subînțelege că fostul polițist este dorit pe postul de prefect al Capitalei, deși funcția a revenit la PLUS. 

„Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece. Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook. 

Adauga comentariu