Ce firmă a modernizat toaleta publică din centrul Devei. Lucrările au o valoare de peste 180.000 de lei

Primăria Municipiului Deva a anunțat că lucrările de modernizare a toaletei publice, din zona supermarketului Ulpia, au fost finalizate. Closetul a fost un adevărat focar de infecție, existând numeroase reclamații din partea cetățenilor municipiului pe acest subiect. 

Contractul de lucrări a fost atribuit firmei VDG Profi Building, administrată de liberalul Ovidiu Vlad. Acesta este candidat din partea PNL la Primăria Geoagiu și director la Uzina Mecanică Orăștie. Valoarea finală a lucrărilor a fost de 186.038 de lei (aprox. 40.000 de euro). 

„Lucrările de reabilitare și modernizare a toaletei publice, situată în zona Centrului Comercial Ulpia din municipiul Deva au fost finalizate. Echipele de muncitori au executat lucrări interioare și exterioare necesare pentru a face acest spațiu funcțional. A fost refăcut acoperișul, scările, balustradele și s-au tencuit pereții. Au fost înlocuite instalațiile electrice și partea de canalizare. S-a montat gresie, faianță și au fost zugrăviți pereții. Spațiul a fost dotat cu mobilier și au fost montate obiecte sanitare, corpuri de iluminat, uscătoare de mâini, dispensere cu săpun lichid, baterii de chiuvetă cu senzori, oglinzi. Toaleta publică pentru femei are amenajate 5 spații iar cea pentru bărbați are 3 spații. Toaleta a fost igienizată și în cel mult o săptămână va fi redeschisă publicului”, a transmis Compartimentul Comunicare, Promovare Imagine din cadrul primăriei. 

Adauga comentariu