Caz înfiorător la Vulcan. Un bărbat a murit în spital, după ce a fost snopit în bătaie de doi adolescenți

Un bărbat de 65 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost snopit în bătaie, de doi adolescenți. Victima a mers în vizită la rude, iar în scara blocului a fost atacat de cei doi agresori, care apoi au fugit. Locatarii blocului au anunțat polițiștii, după ce l-au găsit pe bărbatul de 65 de ani, zăcând în scara blocului. 

„La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de poliție, care a stabilit faptul că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Vulcan, a venit în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului acestora a fost agresat fizic de către doi tineri pe care nu îi cunoștea, care apoi au fugit. Bărbatului se pare că nu i-au fost sustrase bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală. Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara. 

În urma cercetărilor, autorii agresiunii, doi adolescenți de 17 și 19 ani, au fost reținuți, fiind duși la Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă. Instanța a dispus arestarea preventivă a lui P.L. și C.I.M, pe o perioadă de 30 de zile, pentru acuzația de tentativă de furt calificat. Hotărârea Judecătoriei Deva nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Dosarul de tentativă de furt calificat, în care cei doi adolescenți au fost puși sub urmărire penală, a fost deschis înainte ca victima să moară. Odată cu decesul victimei, faptele din dosar vor fi reîncadrate juridic. 

Sursa foto: botosaninews.ro

 

 

Adauga comentariu