Cățeii de la adăpostul privat din Sântuhalm au nevoie de ajutor. Patrupedele sunt în pericol să rămână, din nou, fără hrană

Cele peste 500 de suflete de la adăpostul privat de căței din Sântuhalm au, din nou, probleme cu hrana. La începutul acestui an, patrupedele au rămas o săptămână fără mâncare. Pentru ca situația să nu se repete, reprezentanții adăpostului îi roagă pe iubitorii de animale să-i sprijine prin donații. 
Adăpostul de la Sântuhalm este administrat de Asociațiile „Salvați-l pe Lăbuș” și „Natura”. 
Cățeii supraviețuiesc datorită sponsorilor privați străini și a celor care fac donații mici, dar importante. Cel mai mare sponsor al adăpostului, Asociația „Helping Hands for Roumanian Strays (HHRS)” din Germania, donează lunar o cantitate de mâncare, care le ajunge cățeilor pentru două săptămâni. În rest, hrana cățeilor trebuie asigurată din alte surse.

„Tot timpul avem nevoie de ajutor, pentru că sponsorii de la HHRS nu ne pot asigura în fiecare săptămână mâncarea. Săptămâna trecută am comandat mâncare din bani strânși de la sponsorii noștri mai mici. Cine vrea să sprijine cățeii le poate aduce mâncare direct la adăpost. De asemenea, cei care vor să ajute și nu se pot deplasa la adăpost avem un parteneriat cu spitalul Andivet, unde, mâncarea poate fi achitată direct la depozitul de hrană pentru animale și ea va fi livrată la Sântuhalm”, a declarat Terezia Dinu (foto jos), voluntar la Asociația „Salvați-l pe Lăbuș”. Persoanele care doresc să facă donații în bani au la dispoziție contul bancar al asociației menționate: RO61RNCB0160153474760001. Lunar, cățeii au nevoie de 4 - 5 tone de crochete, sau alte tipuri de mâncăruri pentru a supraviețui. În total, la adăpost sunt 450 de căței adulți și 50 de pui. Într-un spațiu învecinat, mai sunt găzduiți alți 200 de căței pe care îi îngrijește o singură persoană. 

Comentarii

Crista Claudia

08.12.2018 13:50

Buna seara am citit cazul dumneavostra!Si as dorii sa donez hrana ,dar nu am posibilitatea sa ma deplasez pana acolo cum as putea vedea faptic dacă donez bani ca din acei bani este cumpărată hrana animalelor?

Adauga comentariu