Carne împuțită, cumpărată de la un magazin Profi, din Deva. „Când a desfăcut-o, soției i-a venit să vomite”

Un bărbat din Deva a cumpărat carne stricată de la magazinul Profi, din interiorul centrului comerial Maxxa. Totul s-a întâmplat ieri, iar omul e hotărât să meargă la atât la Protecția Consumatorului, cât și la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, să depună plângere. Pipotele erau lipicioase și miroseau îngrozitor.

„Am ajuns cu pipotele acasă, iar soția mea a vrut să le pregătească. Când le-a desfăcut, i-a venit să vomite. Erau împuțite! Miroseau oribil! Am mers cu ele înapoi, la magazin, le-am aratat vânzătoarelor de acolo, și au recunoscut și ele că pipotele erau stricate. Și lor le-a venit rău când le-au mirosit”, susține Mihai, bărbatul care a cumpărat carnea stricată.

Omul poveștește că a vrut să vorbească cu șefa de magazin, dar aceasta i-a spus telefonic că este liberă până luni. 

„E bătaie de joc. Dacă trece acum un câine pe lângă noi și îi arunc carnea, o miroase și pleacă de lângă ea. E incredibil. Merge un om mai în vârstă, poate nu își dă seama, o ia, o face și o mănâncă. Poate face o toxiinfecție alimentară și ajunge la spital. Ei se spală pe mâini. Omul rămâne cu boala și ei cu banii în buzunare. Uite așa otrăvim oamenii. După ce m-am dus cu carnea înapoi, au început să își verifice restul de marfă ce o avea înapoi. Mi-au spus că îmi dau banii înapoi și să le las carnea. Nu am vrut să o las acolo, pentru că am de gând să depun plângeri. Așa ceva nu este posibil”, mai spune Mihai.

Luni, bărbatul va sesiza autoritățile în acest caz.

Adauga comentariu