Carmen Dan și-a dat demisia de la Interne, dar nu prea... Un jandarm hunedorean a primit „Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” de ziua MAI

Ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, încă nu a plecat din fruntea instituției. Ieri, de ziua Ministerului Afacerilor Interne, Carmen Dan a acordat mai multe distincții, în cadrul ceremonialului organizat la sediul instituției. Ministrul Carmen Dan a acordat cele mai importante distincții ale MAI pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile și pentru faptul că prin acțiunile lor au salvat vieți omenești sau au prevenit producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave. În acest an, peste 40 de agenți de poliție/ subofițeri și ofițeri din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră Române, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Aviației și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au primit Emblema de onoare a ministerului.

„Colegului nostru, plutonier Claudiu-Constantin Lazăr i-a fost conferită ,,Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne. Distincţia a fost acordată pentru activitatea desfăşurată, precum şi ca apreciere a rezultatelor deosebite obţinute, jandarmul hunedorean acţionând şi intervenind rapid şi eficient, cu profesionalism şi în timpul liber, atunci când nu îmbrăca ţinuta militară pentru aplanarea sau minimalizarea efectelor unor situaţii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, spun reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara.

Adauga comentariu