Când va fi înmormântată tânăra de 24 de ani, care a sfârșit tragic într-un apartament din Deva

Moartea tinerei de 24 de ani, găsită fără suflare în cadă, într-un apartament din Deva, i-a îndurerat pe prietenii și rudele fetei. Tragedia s-a produs ieri, 15 mai, în jurul orei 15.00. Sute de mesaje de condoleanțe au scris prietenii fetei pe pagina ei de Facebook.  
Fratele tinerei decedate a anunțat programul funeraliilor care vor avea loc în Călan, sat Strei Săcel.  

„Priveghi 16 -17 mai, sat Strei Săcel, Călan, la capela bisericii. Începe la ora 18.00. Înmormântarea sâmbătă,18 mai, sat Strei Săcel, ora încă incertă,dar teoretic între 12.00 – 14.00 ar trebui să înceapă”, a scris fratele fetei pe o rețea de socializare.

Acesta a mai arătat și care a fost concluzia medicilor legiști în urma necropsierii cadavrului: „Știu că toți asteptați rezultatul autopsiei surorii mele, Ioana Flavia, care ieri a decedat. Concluzia medicului legist este următoarea: Moarte prin înnecare, survenită în urma alunecării din poziție verticală (din picioare), moment în care cu ceafa s-a lovit de marginea căzii. În momentul loviturii, la nivelul coloanei și a nervului principal din acea zonă, s-a produs o paralizie totală. Practic, a murit înnecată, fără să simtă durere sau să fie conștientă. Dumnezeu s-o ierte.”
Pe lângă concluziile mai sus menționate, reprezentantul Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara a arătat că există suspiciunea că tânăra a consumat substanțe cu efect psihoactiv, înainte să se producă tragedia. Acest lucru se va stabili cu precizie în urma unor teste de laborator. 

Tânăra a fost găsită moartă în cadă, de către iubitul ei, venit acasă alarmat că fata nu i-a răspuns la telefon. 

 

 

Adauga comentariu