Campania „România vrea autostrăzi” adună tot mai mulți oameni nemulțumiți de infrastructura din România. Alte două firme hunedorene vor protesta în data de 15 martie

Campania „România vrea autostrăzi”, inițiată de suceveanul Ștefan Mandachi, adună tot mai mulți oameni nemulțumiți de infrastructura din România. După ce una dintre cele mai mari firme din Orăștie, Grupul First Class și Hand, a anunțat că își va sista activitatea, în data de 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute, alte două societăți își declară susținerea pentru demersul suceveanului. Este vorba despre Avis 3000 și L.P. Line Expres SRL– Școală de Șoferi din Deva. Astfel, potrivit glasul-hd.ro, în 15 martie, angajații celui mai mare producător de carne de pui din județul Hunedoara vor purta banderole în semn de protest pentru lipsa autostrăzilor, iar Școala de șoferi își va suspenda activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

Vineri, de la ora 15, zece instructori din cadrul firmei nu vor preda ore de conducere pentru un interval de un sfert de oră.

„În data de 15 martie, de la ora 15, îmi adun tot angajații (n. red. 10 angajați) la sediul firmei și timp de 15 minute nu lucrăm, sistăm complet activitatea. Am luat această decizie pentru că ne dorim autostrăzi în țara asta și pentru că susțin fără nicio îndoială inițiativa suceveanului care a construit din banii săi primul metru de autostradă din Moldova. Cred că toți antreprenorii din județ și din întreaga țară ar trebui să procedeze la fel”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei”, administratorul firmei L.P. Line Expres SRL– Școală de Șoferi din Deva, Paul Lupea.

Într-un filmuleț postat pe YouTube, Ștefan Mandachi a anunțat că pe 15 martie, la ora 15.00, va suspenda activitatea restaurantelor de tip fast-food pe care le deține, timp de un sfert de oră. Luni, omul de afaceri din Suceava preciza că inițiativa sa reprezintă un gest de protest față de lipsa autorităților privind construcția de autostrăzi în zona Moldovei, dar și în restul României. Totodată, el a subliniat că gestul său este unul personal și că nu face parte din niciun partid. Singurul metru de autostradă din Moldova a fost realizat în şapte ore cu o echipă de 17 muncitori. Valoarea investiţiei este de aproximativ 4.500 de euro.

Citește și: Unul dintre cei mai mari angajatori din Orăștie se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”. Activitatea va fi suspendată în 15 martie, pentru 15 minute

Adauga comentariu