Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului, la intrare în Deva. Autorul omorului nu a fost identificat

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineață, la intrare în Deva, dinspre Arad, unde este întoarcerea de la autostradă. 
Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

„Echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) sosit la fața locului a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme dintre care unele incompatibile cu viața”, a transmis medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara. 

Cel mai probabil, bărbatul a decedat în urma unui eveniment rutier, susțin polițiștii. Deocamdată, autorul omorului nu a fost identificat.

„Astăzi, în jurul orei 3.00, Poliția Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul ca pa DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se află cadavrul unui bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier. Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparține unui barbat de 62 ani, din jud. Mures) a fost ridicat de reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții”, a transmis comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanțele producerii evenimentului si identitatea prezumtivului autor. 

Sursa foto: adevarul.ro

Adauga comentariu