Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit. Scafandrii l-au căutat două zile în apele reci ca gheața (Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!)

Cadavrul bărbatului înecat în Lacul Cinciș a fost găsit astăzi, în jurul orei 16.00, de echipajul de scafandri de la ISU Hunedoara. Hunedoreanul a căzut în apă miercuri, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la pescuit.  

„Azi, 15 martie, în jurul orei 16.00 a fost găsit cadavrul persoanei de sex masculin în Lacul Cinciș, în apropierea locului în care apropiații victimei au declarat că acesta se înecase. Operațiunea a fost destul de dificilă dat fiind condițiile vitrege și temperaturile scăzute ale apei. Victima se afla pe fundul lacului în nămol”, a declarat Mihai Dorobăț, locotenent-colonel la ISU Hunedoara. 

Omul se afla la pescuit și, la un moment dat, undița i s-a agățat. A intrat în apă, folosindu-se de o cameră de cauciuc, pentru a elibera acul, dar „barca” s-a răsturnat, în zona de la coada lacului. Bărbatul nu a mai putut ieși din apă, iar alți pescari au chemat de urgență salvatorii. Pompierii au început căutările chiar în noaptea de miercuri, 13 martie, însă, din cauza vizibilității reduse au întrerupt operațiunea. Căutările au fost reluate ieri dimineață și continuate pe tot parcursul zilei de astăzi. Bărbatul era în vârstă de 60 de ani. 

Citește și: Operațiune disperată cu scafandrii, pe lacul Cinciș. Este căutat un bărbat care a căzut în apă aseară

Adauga comentariu