Adio, PSD! Petru Mărginean părăsește partidul care l-a susținut la alegerile pentru Primăria Devei, în 2017

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean (foto dreapta), a transmis un comunicat în care anunță că se retrage din PSD. Fostul edil șef a trecut în rândul social-democraților în toamna lui 2017, în perioada precampaniei electorale pentru alegerile locale parțiale de la Primăria Devei.

Mai jos, citiți comunicatul lui Petru Mărginean, în care anunță plecarea din PSD:

„Este o tradiție ca la final de an oamenii să tragă linie, să-și facă un bilanț personal, profesional. Iar 2018 a fost un an complicat, greu, special. A fost un an al calamităților pe tot globul, al mișcărilor de stradă în Europa, al luptelor politice în România. Un an în care unii s-au implicat să sărbătorim și să simțim Centenarul Marii Uniri, iar alții s-au luptat să ne dezbine.

A fost un an al incertitudinilor și pentru SMURD SALVITAL, Serviciul din care fac parte aproape 90 de paramedici care acționează pe urgențe în tot județul. Am trăit să vedem cum, politic, se ia decizia ca X primari să se retragă din Asociație și să pună în pericol activitatea paramedicilor. Din fericire, există încă politicieni responsabili, care înțeleg că viața omului este mai presus de culoarea politică. Tot din fericire, conducerea Consiliului Județean împreună cu consilierii au înțeles importanța acestui serviciu pentru județul Hunedoara și au făcut pași importanți pentru susținerea paramedicilor Salvital. Să ne amintim mereu, «Salvezi o viață, salvezi o lume!». 

Din punct de vedere politic, a sosit vremea să mulțumesc colegilor din PSD care au fost alături de mine, în ciuda momentelor tensionate. Nu este puțin lucru să fii membru al celui mai mare partid politic din România. Pentru mine a fost o expeiență interesantă. Am întâlnit în PSD prieteni vechi, am cunoscut și oameni extraordinari. Le mulțumesc tuturor pentru susținere! În mod special, îi mulțumesc președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor care s-a dovedit un om responsabil și integru. 
Închei prin a anunța retragerea mea din PSD. Mulțumesc Organizației PSD Deva și le doresc să fie uniți și implicați și pe mai departe în dezvoltarea orașului. 
Tuturor, le doresc Sărbători de Decembrie frumoase, să fie o lună a bucuriei, a speranței și a păcii!”

Adauga comentariu