Ca la niște adevărați „gospodari”. Sala de videoconferințe a Prefecturii Hunedoara este plină de igrasie. Clădirea aparține Consiliului Județean

Sala de videoconferințe a Prefecturii Hunedoara este plină de igrasie, iar în unele locuri, din cauza apei care s-a îmbibat în pereți, zugraveala stă să cadă. De vină ar fi coșul pe care ar fi trebuit să iasă afară aburul de la centrală, dar care, spun sursele noastre, a fost amplasat într-un loc nepotrivit. Acum, coșul a fost mutat, dar Consiliul Județean Hunedoara, cel căruia îi aparține clădirea, nu a făcut încă niciun demers pentru repararea pereților.

Contactat de „Ziar de Hunedoara”, președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, spune că știe această problemă și că vor fi reparați pereții în scurt timp. Din fotografiile publice pe un site de sociaalizare, se poate vedea clar că problema pe care Mircea Bobora spune că o va rezolva în curând, trenează de cel puțin un an.

Igrasie nu este doar în sala de videoconferințe, ci și în holul pe care se intră în această cameră.

Miniștri, șefi de instituții, secretari de stat, cu toții sunt întâmpinați de această imagine, atunci când intră în sala de videoconferință. 

Ca la niște adevărați „gospodari”. Rușinică!

Adauga comentariu