BREAKING NEWS. Crimă conjugală în municipiul Hunedoara. Un tânăr și-ar fi ucis concubina, apoi s-a automutilat

UPDATE: Presupusul autor al crimei din municipiul Hunedoara a fost prins pe stradă, de un jandarm, care se afla în timpul liber.

„Plutonier major Cîrdei Alexandru, din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber, în municipiul Hunedoara a imobilizat un bărbat care era plin de sânge și care a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie. Ulterior imobilizarii, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat bărbatul, în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, crima a fost confirmată”, a informat Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara. 

Știrea inițială: Un tânăr din municipiul Hunedoara și-a ucis concubina, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor. Totul s-a petrecut pe fondul unor certuri dintre cei doi, care au culminat cu înjunghierea femeii de către concubinul ei. Polițiștii au fost sesizați de către vecinii care au auzit scandalul dintre cei doi. Oamenii legii au găsit-o pe femeie decedată, în locuință, iar autorul crimei, care plecase de acasă, a fost prins și dus la spital, sub pază. 

„Astăzi, în jurul orei 13:35, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din municipiu, are loc un scandal în familie. Din primele verificări, se pare ca un tânăr de 27 de ani, și-ar fi înjunghiat concubina, după care si-a produs răni prin taiere in zona gâtului si a fugit din locuință. Tânărul a fost depistat la scurt timp și, in momentul de față i se acorda primul ajutor, la o unitate medicală, unde este păzit de polițiști. Din păcate, medicii nu au reușit sa ii salveze viața femeii. Cercetările vor fi preluate in competenta procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, in cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morții”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Revenim cu detalii... 

Sursa foto: evz.ro

Adauga comentariu