BREAKING NEWS. Accident rutier grav pe Autostrada Deva - Sibiu. Un microbuz cu 15 pasageri s-a răsturnat. S-a declanșat Planul Roșu de Intervenție

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin pe Autostrada Deva - Sibiu, în zona localității Pianu. Un microbuz care transporta mai mulți pasageri s-a răsturnat. Din primele date, accidentul s-a soldat cu o persoană decedată și mai mulți răniți, scriu ce de la gazetadesud.ro. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localității Pianu, județul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat pe carosabil, pe banda de urgență. Din primele date, 10 persoane ar fi rănite, dintre care una este în stare foarte gravă. Banda de urgență este restricționată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier. A fost aplicat planul roșu de intervenție, fiind solicitat elicopterul SMURD”, a transmis Poliția Română.

Având în vedere numărul mare de victime, la locul intervenției acționează 1 elicopter și 15 echipaje medicale. Se deplasează și punctul medical avansat din cadrul ISU Hunedoara.

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin 6 ambulanțe SMURD și un echipaj de la Ambulanță, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere. Totodată, către locul intervenției se deplasează un elicopter SMURD.

În curs de actualizare... 

Sursa foto: gazetadesud.ro

Adauga comentariu