Braconieri, prinși de polițiști, arme confiscate. Trei bărbați au fost surprinși în flagrant, în timp ce participau la o partidă de vânătoare ilegală

Dosar penal întocmit de poliţiştii hunedoreni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor şi braconaj cinegetic, în urma unei acţiuni, ce a avut loc pe raza comunei Vălişoara.

În data de 25.01.2020, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au identificat, în cursul unei acţiuni, doi bărbaţi (unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 57 de ani), care nu deţineau permise de armă de vânătoare şi un bărbat de 33 de ani (posesor de permis de armă), care participau la o partidă de vânătoare ilegală. Poliţiştii au stabilit că cei trei s-au deplasat cu un autoturism de teren pe fondul cinegetic Vălişoara, având asupra lor trei arme de vânătoare şi muniţia aferentă (45 de cartuşe), precum si dispozitive de iluminat pe timp de noapte.

Cei trei, deşi nu deţineau autorizaţia de vânătoare prevăzută de lege, participau la o partidă de vânătoarea în mod ilegal.

Poliţiştii au ridicat pentru cercetări armele şi muniţia găsită asupra celor trei şi au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Adauga comentariu