Bâtrân internat la un azil din municipiul Hunedoara, dispărut de ieri. Polițiștii l-au dat în urmărire națională

Un bărbat de 72 de ani, internat la un azil din municipiul Hunedoara, a fost dat dispărut de fiica sa. Aceasta a anunțat polițiștii că ieri, la ora 19:30, a fost înștiințată telefonic de către reprezentanții azilului despre faptul că tatăl său, ANCUȚA IOSIF (foto sus), de 72 de ani, a plecat și nu s-a mai întors. 
Totodată, reclamanta a precizat faptul că tatăl său a fost internat în unitatea respectivă de aproximativ un an, acesta fiind cunoscut cu multiple afecțiuni medicale. La momentul plecării de la azil, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blue-jeans, un hanorac bleumarin închis și era încălțat cu o pereche de pantofi de culoare neagră.

Semnalmente: circa 1,65 metri înălțime, fața ovală, păr tuns scurt (grizonat), constituție slabă, nu are semne particulare (fără mustață).                   

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, pentru depistarea căruia a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. 
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea hunedoreanului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Adauga comentariu