Bătaie în toaleta supermarketului Kaufland din municipiul Hunedoara. Martor: „Paznicul le-a zis bătăușilor să plece”

O adolescentă de aproximativ 16 ani a fost bătută de doi indivizi în toaleta supermarketului Kaufland, din municipiul Hunedoara. Martor la cele petrecute a fost un cunoscut blogger hunedorean, Sebastian Bârgău. Acesta a relatat că, la apelul unei angajate, un agent de pază al supermarketului a intervenit să aplaneze conflictul, însă i-a lăsat pe bătăuși să plece. Fără să cheme poliția. 
„Acum vreo jumătate de oră am asistat la o scenă în Kaufland Hunedoara de am rămas cu gura căscată. Doi golani, niște scursuri la vreo 16-17 ani, unu la 1.65m și 40kg, celălalt la 1.80m și 50kg au bătut o fată cam de aceeași vârstă în toaleta femeilor din incinta magazinului. Urla săraca fată de răsuna magazinul. O angajată a chemat paza. A venit «paza» și ce credeți că a făcut? «Paznicul» de la Kaufland, care are aceeași utilitate ca și un prezervativ, adică e bun doar ca să-ți bagi ceva în el, LE-A ZIS SĂ PLECE. LE-A ZIS. Atât. Vă las căteva secunde să aprofundați. Nu, nu a sărit în ajutorul fetei, nu a reținut golanii, nu a chemat poliția. LE-A ZIS SĂ PLECE. Și ăia au plecat zglobii, piticania spunându-i vesel prăjinii «Mamă, ce i-am dat!». Kaufland Romania, ce se întâmplă? Așa s-a ajuns? Iei bătaie în baie și nu se întâmplă nimic? Frumos, foarte frumos...”, a scris Sebastian Bârgău pe pagina sa de Facebook. 
Conform informațiilor oferite de comisarul Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, la Poliția Municipiului Hunedoara nu s-a înregistrat nicio sesizare despre bătaia din supermarket. 

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

Comentarii

Alex

13.01.2019 22:29

In judetul asta s-a ajuns ca in Moldova sau Oltenia multumita PSD-ului, vai de capup nostru.

Adauga comentariu