Bătaie la Călan, din cauza muzicii ascultate cu volumul la maximum. Un bărbat de 39 de ani a fost reținut

Un bărbat de 39 de ani, din Călan, a fost reținut de polițiști, după ce a încercat să facă, de unul singur, liniște la el în cartier. Acesta l-ar fi agresat pe un tânăr de 24 de ani, care asculta muzică cu volumul la maximum. Oamenii legii au fost chemați de o femeie, care le-a spus că, pe strada Florilor, staţionează un autoturism din care se difuzează muzică la volum ridicat.

„La faţa locului, în cel mai scurt timp, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a relatat că a fost agresat fizic de un bărbat pe care nu îl cunoaște, care i-a atras atenţia că îl deranjează muzica difuzată la volum maxim, de către tânăr, dintr-un autoturism. Tânărul a fost transportat de un echipaj medical la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, în timp ce poliţiştii au demarat cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Călan, după un conflict verbal, l-ar fi agresat pe tânărul de 24 de ani, după ce i-a atras acestuia atenţia, că este deranjat de volumul ridicat al unei boxe portabile, de la care tânărul şi alţi doi prieteni ai săi ascultau muzică. Totodată, un prieten al tânărului agresat, un bărbat de 44 de ani, a reclamat faptul că a fost amenințat cu un cuțit de bucătărie (cu care acesta a coborât din locuinţă, după ce a constatat că tinerii refuză să oprească muzica), de către bărbatul de 39 de ani, care i-a sustras telefonul mobil de la care acesta difuza muzică”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În baza probatoriului, faţă de bărbatul de 39 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor corespunzătoare.

Foto ilustrativ (sursa: observatorulprahovean.ro)

Adauga comentariu