Bărbatul din Lupeni care și-a ucis prietenul de pahar, în arest

Bărbatul de 71 de ani, care și-a omorât prietenul de pahar, înjunghiindu-l în inimă cu un cuțit, a fost arestat preventiv. Tribunalul Hunedoara a admis cererea procurorilo de arestare preventivă a lui Dumitru Sechei, acuzat de omor. 

„Admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului SECHEI DUMITRU, pentru infracţiunea omor, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07 martie 2021 şi până la data de 05 aprilie 2021, inclusiv. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar, formulată de inculpat”, se arată în minuta instanței. 

Crima s-a produs sâmbătă, 6 martie. Doi bărbați din Lupeni, cu vârste de 33 și 60 de ani, au mers acasă la Dumitru Sechei, unde, au consumat băuturi alcoolice. Între proprietarul casei și unul dintre musafiri a izbucnit o ceartă. La un moment dat, bărbatul care găzduia cheful a luat un cuțit și l-a înjunghiat în zona inimii pe bărbatul de 33 de ani. Apoi, a sunat la Poliție, anunțând că „a înfipt cuțitul în pieptul unui bărbat”. Dumitru Sechei își aniversa ziua de naștere, avându-i pe cei doi bărbați ca invitați. 

Adauga comentariu