Bărbatul din Geoagiu-Băi, dat dispărut de familie, a fost găsit mort. Anchetatorii investighează o posibilă crimă

Un bărbat din Geoagiu Băi a fost găsit decedat, în zona localității Renghet. Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a deschis dosar penal pentru a investiga circumstanțele în care a murit Hozu Costel. 

În data de 26 noiembrie, bărbatul a fost dat dispărut la Poliție de către o nepoată de-a sa. Femeia le-a spus polițiștilor că, unchiul său a plecat de acasă din data de 21 noiembrie și nu s-a mai întors. 

„Patrula de ordine publică din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu a fost anunțată de o femeie din localitate cu privire la faptul că unchiul său, HOZU COSTEL, de 53 de ani, nu a mai fost văzut de familie din data de 21 noiembrie. 

Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului, din satul Geoagiu-Băi și din aspectele relatate de reclamantă, se pare că aceasta nu l-a mai văzut pe unchiul său, din seara zilei de 21 noiembrie, când bărbatul dispărut, împreună cu un alt bărbat, s-au deplasat la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde  și-au achiziționat țigări și băuturi alcoolice”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, la momentul dispariției bărbatului.  

Costel Hozu a fost căutat și de către salvamontiști, deoarece accesul era dificil în zona în care se derulau căutările. În data 17 decembrie, cadavrul bărbatului a fost găsit de către polițiști. 

În dosarul constituit în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara se efectuează cercetări privind comiterea unei infracțiuni contra vieții, fiind identificat un posibil autor al faptei. 

Adauga comentariu