Bărbatul care a abuzat sexual de cele două fiice ale sale a fost arestat preventiv. Magistrații au admis cererea procurorilor

Bărbatul de 46 de ani, din comuna Burjuc, care și-a abuzat cele două fiice, una de 10 ani și celalaltă de 17 (pe vremea când avea aceeași vârstă cu sora ei), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Magistrații Judecătoriei Deva au admis, în urmă cu câteva minute, cererea procurorilor de arestare preventivă. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că sora fetei de 10 ani, o adolescentă în vârstă de 17 ani, ar fi povestit totul anchetatorilor. Fata ar fi prins curaj după ce a aflat de la sora mai mică că este, și ea, abuzată sexual. Tânără, care fusese supusă la același chinuri pe vremea când avea aproximativ 10 ani, a mers și i-a spus mamei totul, iar apoi femeia a anunțat autoritățile. 

Inițial, ancheta oamenilor legii a stabilit că bărbatul a abuzat de fetița de 10 ani timp de nouă zile, dar în timpul investigațiilor polițiștii și procurorii au aflat că ororile s-au intins pe parcursul a mai bine de un an. Între timp, oamenii legii au concluzionat că, de fiecare dată, actul sexual nu a fost consumat în sine. Bărbatul își atingea copila în zonele intime, iar apoi se masturba.

„În data de 06.11.ac, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Burjuc cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 10 ani, ar fi fost violată de tatăl acesteia. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că faptele reprobabile ar fi fost comise în decurs de mai bine de un an, bărbatul profitând de absența de la domiciliu a mamei minorei. În prezent, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia continuă cercetările în acest caz, pentru comiterea de infracțiuni la viata sexuală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Adauga comentariu