Bărbat înjunghiat, în Vulcan. Omul a fost atacat cu un cuțit de un necunoscut

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost înjunghiat de un individ necunoscut, în această dimineață. Totul s-a petrecut în municipiul Vulcan, în jurul orei 8. Deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit scandalul, dar se pare că victima fusese în vizită la niște prieteni, iar în momentul în care a ajuns pe scara blocului, ar fi avut un incident cu agresorul. Norocul său a fost că a avut o geacă groasă, iar din acest motiv cuțitul nu a putut să pătrundă prea adânc.

„Bărbatul a fost înjunghiat în torace și are multiple plăgi tăiate la degetele de la mâini. A fost preluat conștient, cooperant, și a fost transportat la UPU Petroșani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Poliția și procurorii au deschis o anchetă în acest caz. Din câte se pare, omul a fost atacat de trei persoane, urmând a se stabili circumstanțele și participația fiecăruia la agresiune.

„Din primele cercetări, există un cerc de suspecți, trei tineri din localitate, care se pare că, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat pe bărbatul de 37 de ani. A fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Adauga comentariu