Bărbat dispărut din ziua de Ajun, căutat de polițiști. Oamenii legii cer ajutorul pentru a da de urma lui

Un bărbat care a dispărut este căutat de familie, după ce din data de 24 decembrie 2018 nu se mai știe nimic de el. Oamenii au sesizat poliția abia în data de 11 ianuarie.  

„În data de 11.01.2019, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de un bărbat din localitate despre faptul că fratele său, Bogdan Iuliu (foto), în vârstă de 58 de ani, a plecat în data de 24.12.2018 de la o familie din municipiului Lupeni, unde lucra ziler, cu intenția de a petrece sărbătorile de Crăciun alături de fratele său (cel care a sesizat dispariţia), însă nu a mai sosit la destinaţie. Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,77 m, greutate 70 kg, constituție atletică, păr șaten, scurt cu început de chelie, purta mustață, cicatrice pe obraz. Reclamantul nu a putut preciza ce articolele de îmbrăcăminte purta fratele său la momentul plecării, deoarece acesta locuia la o altă familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.  

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.  
Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Adauga comentariu