Bărbat din Lupeni, dispărut de peste două luni. Ar fi anunțat pe o rețea de socializare că se află în Germania

Un bărbat din Lupeni a fost dat dispărut de prietenii săi, după ce de aproximativ două luni a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Petru Alin Țăran ar fi scris un mesaj pe Facebook că se află în Germania. Polițiști au început căutările bărbatului, iar faptul că s-ar afla în Germania nu s-a confirmat. Dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție din data de 11 iunie, familia nefiind de acord cu mediatizarea cazului decât astăzi, 15 iulie. 

„În data de 11 iunie 2021, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a prietenului său Țăran Petru Alin, din municipiul Lupeni și că, de aproximativ o lună, nu mai știe nimic despre el. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, persoana dispărută a postat pe o rețea de socializare, că s-ar afla pe teritoriul Germaniei, însă aceste aspecte până în prezent nu s-au confirmat”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Bărbatul poate fi identificat după următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,70 metri, greutate 70 kg, constituție atletică, păr tuns scurt, ochi albaștri, nu poartă barbă sau mustață. Petru Alin Țăran are și semne particulare la nivelul pieptului, respectiv un tatuaj cu un scorpion, iar pe mâna stângă are inscripționat numele „Eva". Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu