Bărbat de 32 de ani, din Șoimuș, tâlhărit în plină stradă de o femeie de 63 de ani și alți doi indivizi

Un bărbat de 32 de ani, din Șoimuș, a fost tâlhărit, în plină stradă de mai mulți indivizi, în Deva. Polițiștii au reușit să identifice și să prindă autorii faptei, după o săptămână de la momentul la care au săvârșit-o. Aceștia sunt o femeie de 63 de ani și doi bărbați de 30, respectiv 29 de ani. Cei trei indivizi au fost prinși în urma unei acțiuni la care au participat polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei trei, o femeie de 63 de ani, un bărbat de 30 de ani şi un tânăr de 29 de ani, în seara zilei de 14.07.2020, în jurul orei 22:30, au deposedat, prin violență, un bărbat de 32 de ani, din comuna Şoimuş, de 530 de lei și de un telefon mobil. Fapta a fost comisă pe strada Bejan, din municipiul Deva şi a fost sesizată în data de 15.07.2020, poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Deva”, a informat IPJ Hunedoara. 

În urma administrării probatoriului, femeia şi bărbatul de 30 de ani au fost reținuți preventiv, pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive. Cele trei persoane sunt cercetate pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Adauga comentariu