Banca Națională a României, înțepată informativ de Rusia. Ică Voinea, povestea unui traficant de influență pe „codul vechi”

Florea Ică Voinea, omul SIE, a scăpat mereu de pârnaie. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe

Traficanții de influență ascunși ai României sunt, în majoritatea cazurilor, acoperiții serviciilor secrete, în special SIE și SRI, care își dau la gioale fix pe teritoriul țării pe care ar trebui să o protejeze. Sunt oameni care nu ies în evidență, dar pe care niște ochi atenți îi pot identifica mereu în spatele guvernelor din ultimii 32 de ani de „libertate” din România. Unul dintre aceștia este Florea „Ică” Voinea, un mustăcios cu privire șireată de 65 de ani, care ar fi trebuit arestat pentru trafic de influență cel puțin o dată in ultimii 20 de ani, dar care a scăpat mereu și mereu datorită protecției și prietenilor sus-puși pe care îi are.

Astăzi, vă vom oferi câteva piese de informații ce vă lipseau din puzzle-ul istoriei recente a României și care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum a ajuns premier Viorica Dăncilă și cine a „parcat-o” pe Dăncilă la Banca Națională a României.

CITIȚI DESPRE ACEȘTI TRAFICANȚI DE INFLUENȚĂ ȘI DESPRE CUM NE BUZUNĂRESC, INCLUSIV DESPRE Irina Tănase, „Leana” lui Dragnea, pe strict secret.ro

Adauga comentariu