Autoutilitara care a lovit mașina comisarului-șef Traian Berbeceanu nu avea asigurare și nici ITP. Ce manevră iresponsabilă a vrut să facă șoferul vinovat. Bărbatul a rămas fără permis, talon și plăcuțe de înmatriculare

Autoutilitara implicată în accidentul rutier în care mașina comisarului-șef Traian Berbeceanu a fost făcută praf nu avea asigurare obligatorie și nici ITP. 

Șoferul autoutilitarei înmatriculate în județul Vâlcea, un bărbat de 45 de ani, din Deva, a făcut o manevră inconștientă. La intrare în Deva, pe DN7, pe sensul de mers Arad-Deva, aflându-se pe banda 1 de circulație - staționa, din declarațiile sale - nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, probabil pentru a întoarce pe celălalt sens de mers, și a izbit în plin mașina în care se afla Traian Berbeceanu. Acesta circula tot dinspre Arad spre Deva, dar pe a doua bandă. Din fericire, în urma accidentului, nu a existat nicio persoană rănită, dar mașina comisarului-șef este făcută praf.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea nici asigurare obligatorie și nici Inspecție Tehnică Periodică. Șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de aproximativ 3.100 de lei pentru neasigurare la plecarea de pe loc, lipsă ITP și lipsă asigurare obligatorie.

 

Comentarii

Krech Michael

11.12.2018 18:16

Cu mult respect pentru Domnul Comisar-sef , doresc sa ma refer doar la aspectul "lipsa asigurare obligatorie " (RCA) :Amenda perceputa , dupa parerea mea , este extrem de mica - mai mult, ea este suma a trei contraventii !! - deoarece, daca vinovatul n-are bani, cine-l va despagubi acum pe Domnul Comisar ??Sau  imaginati-va ca in locul Skodei ar fi fost un   Porsche, Lambo, etc. sau chiar un  autocar - poate si cu cateva victime ...  Cine ar fi platit despagubirile in acest caz ??Vinovatul neasigurat ? Eu ma indoiesc !Daca pe unii nu-i ajuta constiinta sa nu circule astfel pe drumurile publice, atunci ar trebui sa-i ajute ... amenda !Sau ...paguba celuilalt nu se pune , nu ?

Adauga comentariu