Atenție, șoferi! Ziua Eroilor închide temporar traficul rutier pe strada Călugăreni, din Deva. Când va avea loc evenimentul

Ceremonialul militar organizat de ”Ziua Eroilor” aduce restricții de circulație în zona Cimitirului Eroilor, din municipiul Deva.

Astfel, joi, 6 iunie 2019, între orele 11:15 – 13:00, circulația rutieră va fi închisă pe strada Călugăreni – pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Eroilor și străzile Scoruș și Nucilor, din municipiul Deva, ca urmare a desfășurării evenimentului ”Ziua Eroilor”. Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară.

În municipiul Deva, ceremonialul  public dedicat sărbătoririi „Zilei Eroilor” se va desfăşura la Cimitirul Eroilor, de pe strada Călugăreni, în data de 06 iunie 2019, începând cu ora 11:50.
Programul manifestărilor cuprinde trecerea în revistă a Gărzii de Onoare, intonarea Imnului Naţional al României, slujba de pomenire a eroilor neamului românesc, rostirea de alocuţiuni, depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori precum şi defilarea Gărzii de Onoare.

Adauga comentariu