APA PROD DEVA a reparat conducta spartă, despre care a spus că nu-i aparține. Cinci zile au trecut de când a fost anunțată avaria

Până la finalul zilei de ieri, reprezentanții Apa Prod au reparat conducta spartă de pe strada Cuza Vodă, din Deva, despre care au spus că nu le aparține. Operatorul de apă și canalizare și-a trimis echipa în teren după cinci zile de la data la care s-a făcut prima reclamație și după ce cazul a fost relatat în Ziar de Hunedoara. 

Timp de cinci zile, locatarii din blocul D4, de pe strada Cuza Vodă, au făcut reclamații la dispeceratul operatorului de apă și canalizare spunând că s-a produs o avarie la conducta de apă rece. Inițial, cei de la Apa Prod au promis că vor repara defecțiunea, apoi, au susținut că nu este conducta lor ci a sistemului de termoficare. Informații pe care le-au comunicat și publicației noastre (foto jos).

Ieri, în jurul orei 16.00, doi muncitori de la Apa Prod au fost trimiși, totuși, pe Cuza Vodă, să repare țeava de apă potabilă.

Explicațiile pe care le-au dat cei de la Apa Prod astăzi, vizavi de harababura pe care au creat-o cu conducta, lasă să se înțeleagă că o sesizare din partea oamenilor nu este tot timpul verificată cu seriozitate. 

„S-a ajuns în această situație, deoarece în urmă cu scurt timp, a mai fost o avarie la rețeaua de alimentare cu apă, tot în aceeași zonă. Când am intervenit atunci la remedierea avariei, am constatat că venea apă și pe canalul termic, fiind vorba și de o avarie la rețeaua de termoficare. Când s-a primit sesisarea la dispecerat, am considerat că este avaria de la rețeaua de apă caldă. Ieri, după prânz, s-a făcut o nouă verificare în zonă, când s-a constatat că este într-adevăr vorba despre o avarie la rețeaua de alimentare cu apă. După ce au finalizat lucrările la o altă avarie, de pe strada Mihail Sadoveanu, colegii au intervenit și au remediat și avaria de pe Cuza Vodă”, a declarat Andreea Morogan, purtătorul de cuvânt al SC Apa Prod SA. 

Nu am reușit să aflăm cine va plăti pierderile generate de defecțiunea de pe strada Cuza Vodă, deși am adresat această întrebare operatorului de apă și canalizare în două rânduri.  

Înțesată de directori, SC Apa Prod SA Deva are peste 1.000 de angajați, care activează atât la sediul central din Deva, cât și la punctele societății din localitățile în care prestează servicii de alimentare cu apă și canalizare. 

Citește și: (VIDEO) De cinci zile, pe o stradă din Deva, curge apă rece din conducta nimănui. După mai multe reclamații făcute de oameni, APA PROD spune că e defectă „instalația de apă caldă”. Niciun muncitor nu a venit să repare avaria

Adauga comentariu