Angajat al Consiliului Județean Hunedoara, diagnosticat cu COVID-19. Accesul în sediul instituției, suspendat

Un angajat al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a fost diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus. Conducerea institutuției a cerut Direcției de Sănătate Publică Hunedoara să declanșeze o anchetă epidemiologică. Totodată, a fost suspendat accesul persoanelor străine în sediul CJ Hunedoara. 

„În cursul serii de joi, 30 iulie 2020, un angajat al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a fost testat pozitiv COVID-19, după ce a prezentat simptome specifice. Conducerea CJ Hunedoara a dispus de îndată sesizarea Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, întocmirea listei cu persoanele cu care angajatul a intrat în contact direct și izolarea acestora la domiciliu până la finalizarea anchetei epidemiologice. În același timp, Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat în regim de urgență servicii de dezinfecție în imobilul în care se desfășoară activitatea, în toate spațiile de lucru, inclusiv cele folosite de Instituția Prefectului – Județul Hunedoara. Procedura va demara în cursul zilei de vineri, 31 iulie 2020. De asemenea, a fost suspendat accesul persoanelor străine în incinta Consiliului Județean Hunedoara”, a transmis CJ Hunedoara.

Potrivit unor surse, angajatul CJ Hunedoara diagnosticat cu Covid-19 s-a întors, recent, din concediu, de pe Litoralul Mării Negre. 

Adauga comentariu