Amendă usturătoare pentru un hunedorean, care transporta lemne de foc, fără acte

Un bărbat de 39 de ani, va trebui să scoată 5.000 de lei din buzunar, după ce a fost prins de polițiști cu un camion de lemne de foc, pentru care nu avea acte. Pe lângă amendă, hunedoreanul a rămas și fără lemne, acestea fiindu-i confiscate. 

„Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice au efectuat un control privind respectarea prevederilor legale referitoare la circulația materialelor lemnoase pe raza comunei Vața de Jos.

În cadrul acţiunii, în jurul orei 20:45, pe raza satului Căzănești (pe DJ 707), a fost oprită în trafic autoutilitara condusă de un bărbat de 39 de ani, care transporta 2,968 metri cubi lemn foc specia fag, fără a deţine avizul de însoțire pentru materiale lemnoase prevăzut de normele legale în vigoare.

În cauză, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Brad în vederea valorificării, conform prevederilor legale în vigoare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

 

Adauga comentariu