ALDE Deva și-a ales primul președinte. Sfatul pe care Mircea Moloț l-a dat colegilor de partid

Organizația Municipală ALDE Deva și-a ales astăzi conducerea. Au fost primele alegeri interne ale formațiunii politice de la înființare. Până acum, organizația a fost diriguită de președinți și membri ai Biroului Politic Local numiți. În urma votului, Emanuel Clej a fost ales președinte al ALDE Deva, el fiind singurul candidat pentru această funcție. 
„Au fost prezenți 135 de membri, din totalul de 216. Comparând cu restul partidelor, PNL sau PSD, care au făcut alegeri, noi am avut cei mai mulți membri în sală ca să alegem forul de conducere al organizației”, a declarat Emanuel Clej. De asemenea, au fost aleși cinci vicepreședinți ai organizației: Nelu Ardelean, Sorin Ciornei, Marius Muzicaș, Lidia Luca și Virginia Lucaciu, precum și cei 11 membri plini și opt supleanți ai Biroului Politic. 
Adunarea a fost moderată de președintele filialei teritoriale ALDE Hunedoara, Mircea Moloț. Acesta s-a declarat mulțumit de numărul mare de membri prezenți la adunare, așa încât, sala a devenit neîncăpătoare. El le-a spus colegilor de partid „să nu se joace de-a politica”, ci să poarte răspunderea votului primit de la oameni. Mircea Moloț le-a cerut membrilor ALDE Deva să se bată pentru a fi pe locul I în politică, pentru că el niciodată nu s-a mulțumit cu locul II. „Țelul meu, țelul nostru trebuie să fie pe podium, locul I. Așa că, nu vom precupeți nimic din eforturile care le putem da, până nu ajungem să realizăm acest lucru. (...) Nu uitați, politica nu e o joacă! Nu vă jucați cu ea”, a conchis Moloț.

Printre invitații de la alegerile de la ALDE Deva s-au numărat deputatul Marius Surgent, primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, cinci viceprimari ai localităților din județ ș. a.. Ședința s-a ținut în sala mică de spectacole a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva. 

Adauga comentariu