Ajutor pentru cățeii fără stăpân prin artă. Eveniment caritabil organizat de eleve de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva

Două eleve, una de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” și a doua de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, organizează astăzi, o acțiune cartiabilă pentru a strânge fonduri pentru adăpostul de căței privat de la Sântuhalm. Maria Crișovan, elevă la liceul devean, și decebalista Anca Strulea sunt organizatoarele evenimentului. 

„Am aflat de la mama mea despre adăpostul de căței, am fost acolo și ne-am propus, eu și o colegă, să-l sprijinim. Acțiunea pe care o organizăm este inspirată de emisiunea «The Joy of Painting», a pictorului Bob Ross. Ne-am propus să facem un eveniment similar. Am cumpărat pânză și materiale pentru pictat, invităm oamenii să deseneze”, a explicat Maria Crișovan (foto jos). 

Acțiunea umanitară se va desfășura astăzi, începând cu ora 17.00, la Ortho Caffe, localul fiind situat pe strada Avram Iancu, vizavi de Catedrala Episcopală. Persoanele dornice să ajute cățeii de la adăpost, pot face donații în bani sau alimente. 

„Vino să pictezi unul dintre peisajele create de Bob Ross alături de noi! Nu este necesar să știi să pictezi pentru a participa la acest eveniment. Îți vom pune la dispoziție toate cele necesare (culori, pânză și pensule), dar dacă vrei îți poți aduce propriile materiale. Te așteptăm vineri, pe data de 17 ianuarie la ora 17:00 la Ortho Caffè. Pentru a participa la eveniment, tot ce trebuie este să completezi formularul și să donezi, o sumă de bani sau mâncare pentru pui de câine, pentru un adăpost privat de câini din Sântuhalm. Dacă dorești, te poți înscrie ca voluntar la acest adăpost sau poți chiar să adopți un cățeluș!”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Adauga comentariu