Adolescentă răpită și sechestrată de un individ, la Hunedoara. A agresat-o și a încercat să o violeze. Cum a reușit să scape din „închisoarea” monstrului

O adolescentă de 19 ani, din municipiul Hunedoara, a fost răpită și sechestrată de un bărbat de 48 de ani. Individul a dus-o în apartamentul său, unde a încercat să o violeze. 

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 24 septembrie. Tânăra voia să plece acasă de la o petrecere care s-a ținut într-un local din Hunedoara. Individul de 48 de ani s-a oferit să o conducă către domiciliu, cu un taximetru. Însă, a dus-o la el în apartament, unde a ținut-o cu forța, încercând să o violeze. 

Tatăl fetei a anunțat polițiștii, spunându-le că fiica sa a fost sechestrată într-un apartament din oraș. 

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată verbal de un bărbat cu privire la faptul că în dimineața zilei de 24 septembrie, fiica sa, în vârstă de 19 ani, după ce a participat la un eveniment organizat într-un local de pe raza municipiului Hunedoara, a fost lipsită de libertate, în mod ilegal, și se află într-un apartament din municipiul Hunedoara. 

Reclamantul a precizat ca a fost anunțat telefonic de o prietenă a fiicei sale despre faptul că fiica sa este ținută împotriva voinței sale într-o locuință de pe raza municipiului Hunedoara de un bărbat care s-ar fi oferit sa o conducă acasă, cu un taximetru. În baza celor sesizate, polițiștii s-au deplasat în cel mai scurt timp la locuința bărbatului respectiv, pe care l-au identificat în persoana unui hunedorean în vârstă de 48 de ani, deși reclamantul a precizat doar porecla acestuia și au reușit să o elibereze pe tânără. Polițiștii au stabilit că aceasta a fost sechestrata în locuința bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineața zilei de 24 septembrie, în jurul orei 08.00, și ținută împotriva voinței sale”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara. 

Din cauza traumelor pe care le-a suferit, tânăra a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale. Fata ar fi fost agresată în momentul în care s-a opus să meargă la domiciliul bărbatului. În timp ce se afla în apartamentul agresorului, tânăra a reușit să comunice prin mesaje cu o prietenă de-a sa, cerându-i ajutorul. Aceasta din urmă a reușit să-i anunțe pe părinții fetei. 

„Tânăra, care se pare că se afla sub influența alcoolului, a încercat sa se împotriveasca în momentul în care și-a dat seama că va fi dusă la locuința bărbatului. Aceasta prezenta urme de violență pe suprafața corpului, motiv pentru care a fost transportată la UPU Hunedoara, pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii au stabilit faptul că persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinței bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violență asupra sa, conducând-o împotriva voinței sale în locuință, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reușit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit și a reușit să solicite prin mesaje ajutorul unei prietene, care i-a alertat părinții tinerei, iar aceștia au sesizat Poliția”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

Prezumtivul făptuitor, Constantin Claudiu Blăjan, a fost condus la sediul Politiei Municipiului Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, în cauză polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tentativă de viol. 

„Ca urmare a intervenției prompte la fața locului a polițiștilor, activitatea infracțională a bărbatului a fost stopată, iar fapta de viol nu a avut loc. Barbatul de 48 de ani a fost încătușat și condus la sediul Politiei, iar victima eliberată din locuința acestuia. În urma exercitării actelor de violență, victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18 - 19 zile de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Constantin Claudiu Blăjan va fi dus astăzi, la Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost inculpat în dosarul „Hydra”, alături de alte zeci de persoane, dosar care se află în judecată. 

Adauga comentariu