Adolescentă din Hunedoara, dată dispărută de familie. Polițiștii au dat-o în urmărire națională și în consemn la frontieră

O adolescentă din municipiul Hunedoara a fost dată dispărută de mama ei, după ce a plecat de două zile de acasă și nu a mai revenit. Lorena-Diana Ionesc, în vârstă de 18 ani, a făcut un gest rebel, închizându-și telefonul, după ce a anunțat-o telefonic pe mama ei că nu mai revine la domiciliu. Aceasta a fost dată dispărută din data de 21 noiembrie. 

„În data de 21.11.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o hunedoreancă despre faptul că, în jurul orei 15:00, fiica ei, IONESC LORENA-DIANA, de 18 ani, a părăsit domiciliul după ce a anunțat-o telefonic că nu mai revine acasă, ulterior închizându-și telefonul pentru a nu mai putea fi contactată de familie. Tânăra plecată voluntar, are următoarele semnalmente: înălțime de 1,72 metri, greutate aproximativ 83 kg, păr vopsit negru lung, ochi căprui, constituție corpolentă. La momentul apropiat plecării, tânăra purta o pereche de colanți de culoare negru, o geacă tip Polar de culoare violet, cu glugă, o bluză din material textil culoare roșie, iar în picioare o pereche de încălţăminte sport (tip militar) de culoare kaki. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112”, a informat IPJ Hunedoara. 

Adauga comentariu