Adolescentă din Geoagiu, dispărută de mai multe zile. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O adolescentă din Geoagiu a fost dată dispărută la poliție de mama sa, după ce a plecat de acasă de trei zile și nu s-a mai întors. Bianca Elena Sărariu nu este la prima plecare de la domiciliu, având astfel de antecedente și pe parcursul anului trecut. Polițiștii au demarat căutările minorei și au dat-o în urmărire națională. Persoanele care au informații despre locul în care s-ar putea afla minora sunt rugate să sune la 112. 

„La data de 21.01.2021, în jurul orei 12:45, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că, la data de 20.01.2021, în jurul orei 10:00, fiica sa, SĂRARIU BIANCA ELENA (foto), în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Geoagiu și nu a mai revenit. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul anului 2020, fiind găsită într-o localitate aparținătoare orașului Geoagiu”, a transmis IPJ Hunedoara

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1,55 m înălțime, ochi căprui, constituție robustă, păr negru, lung până la nivelul umerilor, despletit, fără semne particulare, cicatrici sau tatuaje. La data plecării voluntare, aceasta era îmbrăcată cu un pulover din material textil de culoare maro, trei sferturi, colanți negri, cu linii longitudinale albe pe toată lungimea piciorului, iar în picioare era încălțată cu o pereche de teniși de culoare roz.

 

Adauga comentariu