Adolescent tâlhărit în plină zi, la Deva. Autorul tâlhăriei, reținut de polițiști

Un adolescent de 15 ani a fost tâlhărit pe stradă, în plină zi, la Deva. Acesta a fost atacat de un individ de 18 ani, care l-a lovit și i-a furat telefonul mobil din buzunar. Polițiștii au reușit să-l identifice pe autorul tâlhăriei, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. 

„La data de 12.10.2020, în jurul orei 15:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 15 ani, din Deva, în timp ce se afla pe o stradă din Deva, a fost agresat fizic de un tânăr, care i-a sustras telefonul mobil, din buzunarul pantalonilor. În urma activităților investigative, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului de Investigații Criminale Deva l-au identificat prezumtivul autor al infracţiunii reclamate. Acesta este un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Deva, asupra acestuia fiind găsit bunul sustras de la persoana vătămată”, a informat IPJ Hunedoara. 

Individul care a comis tâlhăria va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive.

Sursa foto: unupetrotus.ro

 

Adauga comentariu