Adolescent tâlhărit în plină stradă, la Hunedoara. Autorii faptei au fost prinși de polițiști (VIDEO)

Un băiat de 15 ani, din municipiul Hunedoara, a trecut prin momente cumplite, fiind tâlhărit în plină stradă de doi indivizi. Adolescentul a fost deposedat de bunuri și bani, iar în urma loviturilor primite a avut nevoie de îngrijiri medicale. Autorii faptelor au fost identificați și arestați preventiv. 

„Ieri, un minor vârstă de 15 ani, în timp ce se deplasa pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Hunedoara, a fost abordat și deposedat prin violență de un telefon mobil și suma de 20 lei, de către două persoane necunoscute. În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, autorii faptei au fost identificați ca fiind doi tineri în vârstă de 19 și respectiv 22 ani, împotriva cărora s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore. Victima minoră a fost transferată pentru supraveghere medicală la spital”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Cei doi indivizi au fost duși în instanță cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Hunedoara a dispus arestarea celor doi tineri pe o perioadă de 30 de zile, pentru infracțiunea de tâlhărie. 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, dispune arestarea preventivă a inculpatului I.R.D., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S.B.,  cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu cei prezenţi şi de la comunicare cu cei lipsă”, se arată în minuta instanței. 

Adauga comentariu