Adolescent dispărut de la Centrul de Plasament Orăștie. Polițiștii l-au dat în urmărire națională

Polițiștii sunt în căutarea unui minor care a plecat voluntar din Centrul de Plasament Orăștie. Alexandru Sebastian Moldovan (foto sus), în vârstă de 16 ani, nu este la prima plecare din centru. Adolescentul a părăsit unitatea în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019, de fiecare dată fiind găsit în municipiul Hunedoara.

„Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare pe raza municipiului (în special în zona staţiilor de carburanţi, a stațiilor mijloacelor de transport în comun sau în zonele adiacente acestora), activităţi care continuă şi care au fost extinse prin măsura urmării naţionale. La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip «blue-jeans» de culoare neagră și vestă de culoare neagră. Semnalmentele minorului sunt următoarele: înălțime: 1,58 cm, talie potrivită, părul brunet”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Persoanele care deţin informaţii utile depistării minorului sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Adauga comentariu